Choose color scheme

 • – ESCAPE ROOMS –

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Το DT βίωσε την εμπειρία των Escape Rooms που έχει κατακλίσει την Θεσσαλονίκη και σου παρουσιάζει τα πιο hot δωμάτια απόδρασης της πόλης.

  Locked

  Το Locked άνοιξε τις πόρτες στο κοινό της Θεσσαλονίκης την 3η Σεπτεμβρίου του 2014 και αποτελεί το πρώτο brand με escape rooms στην πόλη. Η νεαρή ιδιοκτήτρια του, Ειρήνη Ηλιάδου, βίωσε για πρώτη φορά την ξεχωριστή εμπειρία των δωματίων απόδρασης στο Λονδίνο και αρκούσε μισή ώρα για να πάρει την απόφαση πως αυτή θα ήταν η εταιρεία που θα δημιουργούσε μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Το Locked ξεκίνησε με μόλις δύο δωμάτια στις εγκαταστάσεις του τα οποία κατάφερε πολύ σύντομα να τριπλασιάσει. Ένα από τα διασημότερα και πιο αγαπημένα δωμάτια αποτελεί το «Spooky Room 479», μια ιδέα που προέκυψε από τον συνδυασμό των προτάσεων των επισκεπτών αλλά και των τεχνολογικών γνώσεων του προσωπικού του Locked. Η εξωστρέφεια είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που καθιστά το Locked μοναδικό! Στα δωμάτια του φιλοξενούνται οι μοναδικές σε όλο τον κόσμο συνεντεύξεις σε δωμάτια μυστηρίου του Ευθύμη Σαββάκη αλλά και τα διασκεδαστικά vlogs της TZIMHDA. Κι όμως η εξωστρέφεια του Locked δεν περιορίζεται στα σύνορα της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδος. Πρόσφατα, άνοιξε το πρώτο Locked στην Νέα Υόρκη!

  Locked: Αγίας Σοφίας 21, Τηλ. 2310 232577

  The MindΤrap Thessaloniki

  To MindΤrap αποτελεί το μεγαλύτερο brand με escape rooms στην Ευρώπη ενώ φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του εννέα δωμάτια, τον μεγαλύτερο αριθμό στην Θεσσαλονίκη. Πέντε μάλιστα από τα δωμάτια απόδρασης προορίζονται για παιδιά και παιδικά πάρτυ. Τα δωμάτια χωρίζονται σε βαθμίδες δυσκολίας ανάλογα με την εμπειρία των επισκεπτών στα escape rooms και μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως έξι παίκτες ανεξαρτήτου ηλικίας.  Κάτι που σίγουρα δεν γνώριζες είναι πως πολλές μεγάλες εταιρίες επιλέγουν το MindTrap για την διοργάνωση team building events με σκοπό να βελτιώσουν την ικανότητα συνεργασίας των υπαλλήλων τους. Αν επιθυμείς να βιώσεις την κορυφαία διασκέδαση και ψυχαγωγία, δεν έχεις παρά να κάνεις κράτηση σε ένα από τα δωμάτια που κρύβουν επαγγελματίες ηθοποιούς, πιστούς στο σενάριο και την θεματική της κάθε ιστορίας. Αν σου αρέσουν τα ψυχολογικά θρίλερ και θες να τεστάρεις την αντοχή σου, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το MindTrap μετά τις δώδεκα το βράδυ, καθώς είναι το μόνο brand στο οποίο μπορείς να βιώσεις την μεταμεσονύχτια εμπειρία των escape rooms.

  The Mindtrap Thessaloniki: Κομνηνών 18 & Τσιμισκή, Τηλ. 2310 269885

  Brain Game

  Το Brain Game άνοιξε τον Νοέμβριου του 2014 και φιλοξενεί στο εσωτερικό του επτά δωμάτια με θεματική εμπνευσμένη από την επικαιρότητα και τα internet trends. Τα σενάρια των δωματίων αγοράζονται από το εξωτερικό ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην διακόσμηση και το στήσιμο τους με σκοπό την μέγιστη δυνατή αληθοφάνεια και απορρόφηση του παίκτη στην θεματική τους. Λατρεύεις τις ξένες σειρές και τις ταινίες τρόμου; Δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το Brain Game και τα δωμάτια του με επιρροές από την σειρά Narcos και τον Pablo Escobar αλλά και τις ταινίες Seven και The Ring. Μάλιστα, το Brain Game αποτελεί το πρώτο brand με δωμάτια απόδρασης που άνοιξε καταστήματα σε πόλεις του εξωτερικού όπως το Ντουμπάι η Κοπεγχάγη και η Τεχεράνη. Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια του μυαλού, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα όρια του εγκεφάλου σου στα δωμάτια του Brain Game.

  Brain Game: Αγίας Θεοδώρας 12 & Αγίας Σοφίας, Τηλ. 2311 243333

  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΟΥΤΣΑΣ

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΔΙΤΣΗΣ (SOTNATION.COM)

  Και μην ξεχνάς! Κάνε like, subscribe και follow. Social media keep us closer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *