Choose color scheme

 • – DREAM TEAM #DownTownMagazine –

  Μία παρέα πέντε καινοτόμων νέων ανθρώπων με εξαιρετικές σπουδές έφτιαξε την εταιρεία MALVI για να σου αποδείξει πως η λύση στην κρίση είναι το πάθος για την δουλειά σου.

  Η Μαρία, ο Πάνος, ο Κύρος, η Φένια και ο Γιώργος αφού σπούδασαν, έζησαν και εργάστηκαν στο εξωτερικό επέστρεψαν στην Ελλάδα για να ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας την εταιρεία MALVI με έδρα την Θεσσαλονίκη και παράρτημα στο Λονδίνο. Το team της MALVI αναλαμβάνει εξολοκλήρου το brand μιας εταιρείας από τo design και την αρχιτεκτονική έως το marketing και την επικοινωνία της. Αυτή η φανταστική πεντάδα κατάφερε να βραβευτεί σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς για τις καινοτόμες ιδέες της, να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο και να αποδείξει πως οι παρέες κάνουν την διαφορά, ακόμη και στις επιχειρήσεις!

  Μαρία Μαλινδρέτου / Design director / 33 Ετών

   Η Μαρία σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Βενετία και ειδικεύεται στην αρχιτεκτονική πλοίων και σκαφών αναψυχής. Το 2010, με δική της πρωτοβουλία, η MALVI παρουσίασε την πρόταση για ένα πλήρως αυτόνομο ενεργειακά, ηλιακό και μηχανοκίνητο yacht με το όνομα «Marvin the Martian». Η οικολογική αυτή καινοτομία έγινε η αιτία για να προσκληθούν στο διεθνές Yacht Show του Μονακό και να ξεκινήσουν συζητήσεις με εξειδικευμένα ναυπηγεία για την παραγωγή του eco-friendly yacht. Παρότι στην αρχή μοιάζει αυστηρή και επιμένει στην άποψη της όταν θεωρεί πως θα συμβάλει στο καλό μιας επιχείρησης, οι πελάτες την λατρεύουν και μετά το τέλος κάθε project γίνεται η καλύτερη τους φίλη!

  Πάνος Βούλγαρης / Creative director / 34 Ετών

   Ο Πάνος σπούδαζε στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας όταν γνώρισε την Μαρία και ανακάλυψε την μεγάλη του αγάπη για την αρχιτεκτονική. Αφού εγκατέλειψε τις σπουδές του στην Ελλάδα, μετακόμισε με την Μαρία στην Ιταλία για να σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο πανεπιστήμιο της Βενετίας. Ο Πάνος σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της MALVI έχει καταφέρει να εισάγει ένα καινοτόμο design στο χώρο του «health care» της Ελλάδας. Παρότι μέχρι πριν λίγα χρόνια το design θεωρούταν ήσσονος σημασίας στον ελληνικό ιατρικό χώρο, μετά την αναδιαμόρφωση ορισμένων κλινικών από τον Πάνο και την ομάδα του αποδείχτηκε πως το design παίζει σημαντικό ρόλο, όχι μόνο στην αισθητική αλλά και την λειτουργικότητα τους. Μάλιστα για την κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης «Embryo Clinic» όπου ανέλαβαν το rebranding και το interior design κέρδισαν μια ειδική αναφορά στο Architizer A+ Αwards του 2014. Εκτός από σημαντικές επιτυχίες σε διεθνείς διαγωνισμούς αρχιτεκτονικής, ο Πάνος γνωρίζει ανάλογες επιτυχίες και στην κουζίνα καθώς όλοι στο γραφείο μιλούν για την μοναδική ιταλική πίτσα που αποτελεί σπεσιαλιτέ του.

  Κύρος Βογιατζόγλου / Lead strategist / 39 Ετών

   Ο Κύρος ήταν σύμβουλος επικοινωνίας και marketing στην Ελλάδα, όταν μετακόμισε στην Μεγάλη Βρετανία για να σπουδάσει Πληροφορική και Design and Digital Media. Στην MALVI, ο Κύρος αναλαμβάνει την προβολή, την επικοινωνία και την διαφήμιση του brand και του προϊόντος της κάθε συνεργαζόμενης εταιρείας. Πιστεύει με πάθος πως ο καθένας πρέπει να επιλέγει την δουλειά που τον κάνει χαρούμενο γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να έχει μια πετυχημένη επαγγελματική ζωή. Φήμες λένε πως αυτός είναι το πειραχτήρι του γραφείου που προσπαθεί να κάνει του υπόλοιπους να γελάνε όταν οι υποχρεώσεις της δουλειάς γίνονται ιδιαίτερα απαιτητικές.

   Φένια Αλυμπάκη / Senior designer / 25 Ετών

   Η Φένια τελείωσε το τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ, δούλεψε για μερικά χρόνια στο Μιλάνο και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Στην MALVI αναλαμβάνει την οργάνωση των επιχειρήσεων, τον σχεδιασμό των brands και την συγγραφή κειμένων όπου χρειάζεται. Φημίζεται για την επιμονή της να μην εγκαταλείπει κανέναν στόχο μέχρι να επιτευχθεί, τις τηλεφωνικές φάρσες που στήνει και τα υπέροχα γλυκά που φέρνει κάθε πρωί στο γραφείο!

  Γιώργος Παπαδόπουλος / Photographer / 35 Ετών

   Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας φωτογράφος που δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Έχει δουλέψει σαν φωτορεπόρτερ σε ΜΜΕ και είναι υπεύθυνος για commercial φωτογραφήσεις που έχουν φιλοξενηθεί σε διεθνή shows και διαφημιστικές καμπάνιες. Ο Γιώργος συνεισφέρει στον τομέα του advertisement με την εξειδίκευση του στα θέματα εικόνας αλλά και φωτογραφίζει κάθε project που έχει ολοκληρώσει η ομάδα της MALVI. Όπως λένε και οι συνεργάτες του, ο Γιώργος δεν βγάζει φωτογραφίες αλλά παγώνει τον χρόνο!

   ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΟΥΤΣΑ

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΔΙΤΣΗΣ (SOTNATION.COM)

  ( Το θέμα με τίτλο “Dream Team” δημοσιεύτηκε στο 42ο τεύχος του Down Town Magazine, στις 08/09/2016 )

  Και μην ξεχνάς! Κάνε like, subscribe και follow. Social media keep us closer!

  l

   

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *